Ik ben Daniëlle Leusink, 27 jaar oud en woon in Zwolle. Jaren geleden werd bij mij het Prikkelbare darm syndroom vastgesteld. Dit is een vervelende aandoening die veel nare klachten veroorzaakt. Op een gegeven moment werden mijn klachten zo heftig dat ik besloot om verder te kijken dan alleen medicijnen. Een paar jaar geleden heb ik het FODMAP dieet gevolgd. Dit betekende dat ik mijn voeding enorm moest aanpassen. Gelukkig met resultaat. Ik heb nu veel minder klachten en ben fitter dan voorheen. Ik volg het dieet nu nog in grote lijnen, maar niet meer zo streng als voorheen.

Een jaar nadat ik het FODMAP dieet had afgerond ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gestart. Ik ben inmiddels twee jaar werkzaam als Gewichtsconsulent in mijn eigen praktijk. Als Gewichtsconsulent begeleid ik cliënten met gewichtsproblemen (zoals over- of ondergewicht) of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon. Naast informatie en tips over gezonde voeding en voldoende beweging, leer ik de cliënt hoe hij/zij gemakkelijk blijvende leefstijlveranderingen kan maken zodat het gewicht nooit meer een probleem zal zijn. Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop. Wat ik u graag zou willen leren is anders naar voeding te kijken. Wat is gezond en wat past bij u? Ik geloof niet in strenge diëten of afslankpreparaten, maar waar ik wel in geloof is dat u kan helpen naar een gezond eetpatroon met een blijvend resultaat. Naast Gewichtsconsulent ben ik ook werkzaam als Voedingsdeskundige. In mijn praktijk begeleid ik cliënten met een voedingsallergie en/of intolerantie. Ook kunt u bij mij terecht als u het Prikkelbare darm syndroom hebt. Ik ben gespecialiseerd in darmklachten en ben zelf ervaringsdeskundige op dit gebied.

Op mijn andere website Buikfijn staan lekkere en gezonde recepten die allemaal low FODMAP-, glutenvrij- en lactose vrij zijn. Omdat ik zelf een tarwe intolerantie en lactose-intolerantie heb weet ik hoe lastig het kan zijn om zorgeloos te kunnen genieten van eten met een voedselallergie of intolerantie.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Als snel nadat ik met Buikfijn was gestart besloot ik om de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen. In 2017 behaalde ik mijn diploma. Ik begon direct mijn eigen praktijk en ben inmiddels alweer twee jaar werkzaam in mijn eigen praktijk.

In 2019 behaalde ik mijn diploma Voedingsdeskundige. Als Voedingsdeskundige help ik u graag op weg naar een gezonde leefstijl zonder darmklachten.

Gezond
Afvallen
Zonder
Dieet

Bent u benieuwd geworden naar hoe Praktijk Buikfijn te werkt gaat en wat ik voor u kan betekenen?

Naar werkwijze
Naar werkwijze

Bent u bekend met het Prikkelbare darm syndroom? En bent u benieuwd wat Buikfijn voor u kan betekenen?

Naar Buikfijn
Naar Buikfijn