Praktijk Buikfijn biedt begeleiding op maat. Naast de beschreven pakketten hieronder kunnen daarom ook losse consulten kunnen worden samengesteld om zo de begeleiding te bieden die nodig is. Tijdens de intake wordt besproken hoe het traject er uit gaat zien.

Intakegesprek

62,50Per gesprek
 • Consult (70 min)
 • Tijdens het intakegesprek bespreken we het bijgehouden eet- en drink dagboek en nemen we de voedingsanamnese door. U wordt gewogen en we bespreken de persoonlijke doelen, wensen en de verwachtingen. Er wordt een voedingsadvies en weekmenu op maat gemaakt.

Vervolgconsult

40,-Per consult
 • Consult (45 min)
 • Tijdens het vervolgconsult bespreken we de ervaringen van de afgelopen periode. En wordt er indien gewenst een nieuw weekmenu gemaakt.

Pakket 1

235,-Per pakket
 • Intakegesprek (70 min) + 4 vervolgconsulten (45 min)
 • Dit pakket bestaat uit een intake gesprek. In dit gesprek bespreken we het bijgehouden eet- en drink dagboek en nemen we de voedingsanamnese door. Je wordt gewogen en we bespreken de persoonlijke doelen, wensen en de verwachtingen. Er wordt een voedingsadvies en twee weekmenu’s op maat gemaakt. Na de intake vinden er 4 vervolgconsulten plaats. Hierin bespreken we de voortgang.

Pakket 2

410,-Per pakket
 • Intakegesprek (70 min) + 9 vervolgconsulten (45 min)
 • Dit pakket bestaat uit een intake gesprek. In dit gesprek bespreken we het bijgehouden eet- en drink dagboek en nemen we de voedingsanamnese door. Je wordt gewogen en we bespreken de persoonlijke doelen, wensen en de verwachtingen. Er wordt een voedingsadvies en vier weekmenu’s gemaakt en je krijgt een op maat gemaakt werkboek mee. Na de intake vinden er 9 vervolgconsulten plaats. Hierin bespreken we de voortgang.

Online coaching

250,-Per pakket
 • Online intakegesprek via Skype of WhatsApp (60 min) + 9 vervolgconsulten (30 min)
 • Online coaching bestaat uit een intake gesprek. In dit gesprek bespreken we het bijgehouden eet- en drink dagboek en nemen we de voedingsanamnese door. Er wordt een voedingsadvies en twee weekmenu’s op maat gemaakt. Na de intake vinden er 9 vervolgconsulten plaats. Hierin bespreken we de voortgang. Voor vragen tussendoor ben ik bereikbaar via de mail of Whatsapp.

Emotie-eten herkennen & verslaan

450,-Per pakket
 • Intakegesprek (90 min) + 7 vervolgconsulten (60 min)
 • Dit pakket bestaat uit een intensief traject om emotie-eten te verslaan. Je volgt 7 stappen en leert hierbij emotie-eten herkennen & verslaan. Het bestaat uit onderstaande stappen:
  1. Ontdek jouw reden tot emotioneel eten
  2. Leren van honger en verzadiging
  3. Bewust leren eten
  4. Ontwikkelen van smaak
  5. Leren eten volgens energie behoefte
  6. Verandering van gedrag en emoties
  7. Leer creatief oplossingen bedenken en deze toe te passen

Vergoedingen
De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Doordat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland heeft u de mogelijkheid om de kosten te declareren bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een volledig overzicht van welke zorgverzekeraars welke vergoeding bieden, vindt u hier.
KVK nummer: 69655499

Wilt  u ook  met een gezonde leefstijl starten?

Klik dan hier!