Om goed voor jezelf te zorgen is goede voeding, beweging en balans nodig. Je lijf gaat tenslotte je hele leven mee, dus daar wil je zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat?

Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor uw lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en voldoende vocht. Met goede voeding verkleint u uw kans op ziektes en u voelt zich fitter.

Wat is nou gezond?
Praktijk Buikfijn is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten en werkt daarmee vanuit de Richtlijnen Gezonde voeding en hanteert het eten volgens de Schijf van Vijf. Bij Praktijk Buikfijn zijn er geen producten verboden. U leert welke producten een gezonde keuze zijn en welke producten een minder gezonde keuze zijn. Op basis van de wensen, de energiebehoefte en de persoonlijke situatie wordt er een passend plan op maat gemaakt. Want iedereen heeft tenslotte een eigen doelstelling.

De ondersteuning van Praktijk Buikfijn sluit volledig aan bij uw wensen. Trajecten kunnen variëren van een pakket tot losse consulten.

De adviezen zijn volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en energiebehoefte.

Gewichtsverlies met een gezond en gevarieerd voedingspatroon zonder dat u zich hoeft uit te hongeren.

U wordt het gehele traject door gecoacht zowel bij de makkelijke maar ook de moeilijke momenten en u leert hiermee omgaan.

U leert wat goede voeding en een gezonde leefstijl is en hoe u dit blijvend kunt voorzetten ook als het traject is afgerond.

Zij zijn u al voor gegaan

Heel mijn leven had ik al overgewicht. Ik voelde mij alles behalve lekker in mijn vel. Ik ben 163cm en ik woog 84kilo. Ik had zelf genoeg pogingen gedaan tot afvallen, maar geen een met (blijvend) resultaat..
Tot ik bij Daniëlle kwam. Zij heeft mij geholpen een gezondere leefstijl aan te nemen, zonder dat ik het idee had dat ik aan het diëten ben. Want dat is juist het punt, diëten heeft geen zin, je moet een gezondere leefstijl aannemen. Daniëlle hielp me daarbij. Van Daniëlle mocht ik zelfs snacken in het weekend (zo nam ik wel eens een bakje chips) omdat dit ook gewoon bij het leven hoort.
Toen ik eenmaal een paar weken bezig was kon in het niet geloven, ik viel écht af zonder dat ik het idee had dat ik daar heel veel moeite voor moest doen (geen dieet!)

Na ongeveer 3 maanden was ik al 11kilo kwijt en woog ik 73kilo. Nog enkele maanden later had ik zelfs het gewicht van 67 kilo bereikt (-17kilo!). Ik kan je garanderen dat met de hulp van Daniëlle je een gezonde leefstijl aan kan nemen, je zal afvallen en je lekkerder in je vel zal voelen en tegelijkertijd ook nog kunt genieten van een bakje chips! En natuurlijk dat je ook je resultaat blijft behouden zonder dat de kilo’s er weer bij aan vliegen

Danieke
Al een tijd wilde ik afvallen maar het lukte me niet alleen. Ik ben opzoek gegaan naar een gewichtsconsulent en kwam terecht bij Daniëlle van Praktijk Buikfijn. Al snel tijdens het traject kreeg ik inzicht in mijn eetgewoontes en kwam ik er achter dat deze niet gezond waren. Na de eerste weken voelde ik me gelijk al fitter en gezonder. Ik ben in totaal 7 kilo afgevallen, en ben blij met dit resultaat. Wat ik heb geleerd is om meer gevarieerd te eten en hoe ik een gezonde levensstijl kan behouden. Ik ben erg tevreden over het traject bij Praktijk Buikfijn omdat je leert wat een gezonde levensstijl is maar het belangrijkste hoe je deze levensstijl kunt vasthouden. Als je je levensstijl wilt veranderen en daarbij wilt afvallen raad ik je het zeker aan!
Aly
Nadat ik zelf al was begonnen met afvallen merkte ik dat ik wel een steuntje in de rug en wat extra ondersteuning kon gebruiken. In totaal ben ik 20 kg kwijt, en heb ik mijn einddoel behaald. Het traject bij Praktijk Buikfijn is erg prettig omdat de begeleiding erg persoonlijk is. Om inzicht te krijgen in je huidige eetpatroon volg je een stappenplan en leer je hoe je je slechte eetgewoonten kunt doorbreken en blijvend kunt veranderen. Het is fijn om geen dieet te hoeven volgen en toch af te vallen. Het traject bij Praktijk Buikfijn is voor mij inmiddels afgesloten. Ik heb geleerd hoe ik verder kan met mijn gezonde leefstijl en hoe ik mijn huidige gewicht kan behouden zonder terug te vallen.